LEJ SOMMERHUS I SKØNNE THAILAND
 


Restauranter med glimrende mad:

 

Moon Lip and Smile (Røde læber)

Poonsuk Road, en af Hua Hin`s populære restauranter med fantastisk Thai mad til billige priser. Utrolig søde piger, der giver god betjening. Ejeren, hun kendes på de røde læber, står tit bag madlavningen. Kan anbefales stort, hvis man er til Thaimad.

 

Coco 51,

for enden af Soi 51. Ligger lige ud til stranden. Her serveres alle slags mad, som er utroligt godt tilberedt. Et kæmpe plus er udsigten. Her ser man til kongeskibene, Paladset og havnemolen. Har man børn med, er det oplagt at lade dem løbe ned og lege på stranden.

Restauranter, fisk og skaldyr
Fra molen og et par hundrede meter sydpå, langs med Naresdamri Road finder du byens bedste fiske- og skaldyrsrestauranter. Flere af dem ligger på moler ud i vandet, så du har en smuk udsigt og en dejlig brise. De fleste har nogenlunde det samme på menukortet med masser af retter med forskellige fisk samt krabbe, hummer, tigerrejer med mere i forskellige tilberedning. Men normalt har de dog også et udvalg af thailandske og vesterlandske retter.

Somboon Numngern
En anden fiskerestaurant, som ligger lige ved siden af Brasserie de Paris. God mad til gode priser. Smuk udsigt og hurtig service.

Fishermans Wharf
Også en fiskerestaurant, men i stedet for at servere fiske- og skaldyrsretter på lokal facon, så har restauranten specialiseret sig i at lave europæiske og amerikanske retter. Prøv blandt andet tigerrejer fyldt med ost, indrullet i bacon eller måske en hummerravioli. Du kan sidde udendørs eller inde i restaurantens aircondition. Ligger på hjørnet af Comsin og Naresdamri Road.

Satukan Square
Ligger langs med hovedgaden ved siden af det store indkøbscenter. Her findes omkring ti restauranter at vælge imellem. De fleste har omtrent samme menu, et stort udvalg af thailandske retter og et mindre antal vestlige. God mad til lave priser.

Pasta Factory
Rigtig hyggelig restaurant, som ligger lige ved Sofitel. Her findes et stort udvalg af pastaretter og rigtigt godt kød serveret med en bagt kartoffel og dampkogte grøntsager. Perfekt sted, når du er ved at være træt af thaimad.

Buffalo Bills
Store saftige bøffer til gode priser. Ligger tæt ved Sofitel.

Sweden Restaurant
Lille, enkel og hyggelig udendørs restaurant bag ved City Beach Hotel. På menukortet findes både thailandske retter og et antal vestlige specialiteter.
Prisniveau 2.


Palm Seafood, Hotel Sofitel Central. Elegante restaurant på det klassiske jernbanehotel fra begyndelsen af det forrige århundrede.

Sawasdee, overfor Hotel Hilton. Ifølge Hua Hin-beboerne den bedste Thailandske restaurant i byen. Prøv deres fisk og skaldyr, f.eks. ”sizzling seafood in pan”.


Let’s Sea, thailandsk restaurant af højeste klasse. Omgivelserne og indretningen af restauranten er en oplevelse i sig selv. Et perfekt sted til en romantisk og stille aften ved havet. Her serveres thailandsk mad og fiske- og skaldyrsretter.


Chao Lay & Meekaruna er nogle af byens ældste og mest omtallte restauranter, bygget på pæle i havet ved den gamle havn. Her kan man nyde en unik atmosfære og måske de bedste fiske- og skaldyrsretter i Hua Hin.


La Mer En af Hua Hins's bedste restauranter med virkelig god betjening. Ligger på abebjerget ca. 4 km syd for Hua Hin.Danske resturanter:


Admiral’s, ved posthuset på Damnern Kasem Road. Nyd de lækre thailandske retter eller herlige danske(!) specialiteter som smørrebrød på groft rugbrød.


Burger King
Ligger også i nærheden af Sofitel. Et Whopper-meal koster 129 baht.

Natmarkedet
Her findes masser af små gadekøkkener og madstande, hvor du kan prøve alt fra små grillspyd for 5 baht stykket til nygrillede majskolber, pandekager med frugt eller traditionelle thairetter lavet på et lille gasblus lige foran næsen på dig. Meget lokalt og rigtig billigt. Vælg de madsteder, hvor du kan se råvarerne.

Sommerhus, Feriehus, Leje, Udlejning, Lejlighed, lejligheder, Hua Hin, Thailand, house, rental, holiday, holidays, vacation, vacations, for rent, sommerhus, sommerhuse, hus, huse, leje, udlejning, bolig, ferie, golf
Lav din egen hjemmeside med mono.net